fbpx

Om oss

Skorstensfolket Östersund AB grundades 2014, men vi har över 30+ års erfarenhet inom kakelugn-, kamin & skorstensbranschen.

Skorstensfolket Östersund AB

Skorstensfolket Östersund AB grundades i Östersund 2014, med målsättning att tillhandahålla tjänster för företag och privatpersoner som behöver hjälp med renovering av skorstenar, kakelugnar och närliggande tjänster. I företaget finns mer än 30 år av expertis av dessa typer av tjänster.

Skorstensfolket i Östersund har hjälpt över 300 kunder med renoveringar, och vi strävar alltid efter att kunna fylla kundens behov.

Om du anlitar oss får du alltid:

Vi är behörig en SkorstensEntreprenör®

Vi på Skorstensfolket Östersund är branschledande inom skorstensarbeten. Vi – bygger – renoverar och installerar skorstenar, kaminer och kakelugnar. Vi är en behörig SkorstensEntreprenör® i Jämtland och Härjedalen med över 30 års erfarenhet.

Våra vanligaste kunder är bostadsrättsföreningar, allmännyttan och kommersiella fastighetsägare och villaägare företrädelsevis främst inom Jämtlands län.

Vi vill att du ska känna dig trygg när du behöver behöver hjälp med skorstensarbeten, renovering av skorsten, kamin eller kakelugn. Med vår långa erfarenhet kan vi hjälpa dig med både stora och små arbeten.

Vi finns till för dig som professionell rådgivare. Vi är en del av SkorstensFolket Sverige AB vilket har över 50 år av erfarenhet av försäljning av skorstenar samt renovering av skorstenar, rökkanaler, ventilationskanaler och imkanaler.

Läs mer om att vara en behörig SkorstensEntreprenör® på SkorstensFolket Sverige →

Skorstensfolket

Kom i kontakt med oss

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort som möjligt