fbpx

Omsättning & installation av kakelugn

Har ni en kakelugn som är i behova av en omsättning? Skorstensfolket Östersund AB är specialister och återställer din kakelugn till originalskick

Elsie Thomsen

Tack för väl utfört jobb å trevligt bemötande! Rekommenderas i allra högsta grad. Vi återkommer garanterat!

Johan Andersson

Renoverade en skorstenskanal och installerade en kamin, väldigt proffsigt gjort, skulle inte tveka på att anlita dem igen. Har gjort liknande jobb hos mina föräldrar även där mycket nöjda.

Vi hjälper dig med din gamla eller nya kakelugn.

Kakelugn är en traditionell svensk eldstad av tegel, mur och kakelklädd. Det är få saker är lika vackra som klassiska kakelugnarna som återfinns i en del hus och lägenheter. Kakelugnar har en hög verkningsgrad, och värmer bostaden snabbt och avger värme under flera timmar. En antik kakelugn kan ge hela hemmet en unik karaktär, det är kanske därför de är så populära.

Skorstensfolket Östersund ger gamla kakelugnar nytt liv genom att renovera och sätta om de gamla kakelugnarna. Vi återställer de antik detaljerna så att kakelugnen får tillbaka sitt ursprungliga utseende och funktion. 

Vi kan bland annat hjälpa dig med att:

Om du anlitar oss får du alltid:

Inte bara antika kakelugnar

Faktum är att du inte behöver hitta ett gammalt hus för att få njuta av en stämningshöjande kakelugn – det finns många kakelugnar som passar i både sekelskifteshus och nyproducerade lägenheter.

Vi på Skorstensfolket Östersund är specialister på renovering av kakelugnar. Behöver du hjälp med att hitta en ny kakelugn kan vi hjälpa dig som rådgivare innan du påbörjar din renovering.

Skorstensfolket

Kom i kontakt med oss

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort som möjligt