Skorstensrenovering

Vi på Skorstensfolket Östersund har säte i Östersund, men vi verkar och utför skorstensrenoveringar i hela Jämtlands län.

Vi sköter din skorstensrenovering i Östersund

De allra flesta skorstenar är murade av tegel och denna teknik är något som har en väldigt fin historia som sträcker sig ända tillbaka till medeltiden. Vid rätt underhåll har tegelmurade skorstenar en väldigt lång livslängd och det är här som vi på Skorstensfolket Österund kommer in i bilden.

Vi har genom åren förfinat våra skorstenstekniker och har lång erfarenhet inom branschen och lång vana av att utföra en skorstensrenovering  – oavsett vilket skick skorstenen i fråga är i.

Exempel på orsaker varför du behöver en skorstensrenovering:

  • Åldring på grund av väder och vind
  • Kondens
  • Höga temperaturer
  • Påverkan av sot och tjära
  • Längre tids uppehåll i användandet

Höga krav på kunnande för en skorstensrenovering

Att genomföra en skorstensrenovering ställer höga krav på kompetens, kunskap och på erfarenhet – något som vi på Skorstensfolket Östersund har. Vi har skaffat oss den nödvändiga rutinen för att genomföra en skorstensrenovering hos just dig – oavsett vilken modell eller typ av skorsten det handlar om. Vi är godkända som Behörig Skorstensentreprenör av branschorganet Skorstensfolket som ytterligare ett bevis på att vi verkligen vet vad vi gör.

Skorstensrenovering med öppna kort

För oss på Skorstensfolket Östersund handlar mycket om att du som kund ska känna trygghet med oss. Vi vill därför att det hela tiden sker en öppen kommunikation oss emellan – både gällande vad vi gör, vad du ska tänka på och hur priset ser ut. Vi  vill alltid ha en dialog med våra kunder och förklara vad vi gör – det här skapar en större trygghet för båda parter och en bättre relation.

Du som kund ska hela tiden känna att du vet vad som pågår och vad som sker då vi utför ett arbete och vi ser fram emot att hjälpa dig med din skorstensrenovering redan idag.

Kom i kontakt med oss

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort som möjligt

15 + 11 =