fbpx

Skorstensrenovering

Vi på Skorstensfolket Östersund AB har säte i Östersund, men vi verkar och utför skorstensrenoveringar i hela Jämtlands län.

Elsie Thomsen

Tack för väl utfört jobb å trevligt bemötande! Rekommenderas i allra högsta grad. Vi återkommer garanterat!

Valdemar Mattsson

Renoverade en skorstenskanal och installerade en kamin, väldigt proffsigt gjort, skulle inte tveka på att anlita dem igen. Har gjort liknande jobb hos mina föräldrar även där mycket nöjda.

Vi hjälper dig med din skorstensrenovering

De allra flesta skorstenar är murade av tegel och denna teknik är något som har en väldigt fin historia som sträcker sig ända tillbaka till medeltiden. Vid rätt underhåll har tegelmurade skorstenar en väldigt lång livslängd och det är här som vi på Skorstensfolket Österund kommer in i bilden.

Vi har genom åren förfinat våra skorstenstekniker och har lång erfarenhet inom branschen och lång vana av att utföra en skorstensrenovering  – oavsett vilket skick skorstenen i fråga är i.

Exempel på orsaker varför du behöver en skorstensrenovering:

Om du anlitar oss får du alltid:

Höga krav på kunnande för en skorstensrenovering

Att genomföra en skorstensrenovering ställer höga krav på kompetens, kunskap och på erfarenhet – något som vi på Skorstensfolket Östersund har. Vi har skaffat oss den nödvändiga rutinen för att genomföra en skorstensrenovering hos just dig – oavsett vilken modell eller typ av skorsten det handlar om. Vi är godkända som Behörig Skorstensentreprenör av branschorganet Skorstensfolket som ytterligare ett bevis på att vi verkligen vet vad vi gör.

Skorstensrenovering med transparens

För oss på Skorstensfolket Östersund handlar mycket om att du som kund ska känna trygghet med oss. Vi vill därför att det hela tiden sker en öppen kommunikation oss emellan – både gällande vad vi gör, vad du ska tänka på och hur priset ser ut. Vi  vill alltid ha en dialog med våra kunder och förklara vad vi gör – det här skapar en större trygghet för båda parter och en bättre relation.

Du som kund ska hela tiden känna att du vet vad som pågår och vad som sker då vi utför ett arbete och vi ser fram emot att hjälpa dig med din skorstensrenovering redan idag.

Skorstensfolket

Det finns många otäta skorstenar som är i behov av renovering

Det finns idag många skorstenar som är otäta. Innan 1950-talet fanns det inga tätningskrav på tegelskorstenar. Vi jobbar bland annat med keramisk tätningsmasssa, rostfria insatsrör (med lång garanti) – material som antingen är CE-märkt, typgodkänd eller har byggproduktcertifikat. Vi arbetar även med mer traditionella tekniker och material som lerbruk och kalkbruk.

Garantier och referenser

Våra anställda har de nödvändiga certifikaten och genomgår kontinuerligt utbildningar som krävs för att genomföra en skorstensrenovering på ett korrekt sätt. Vi är även medlemmar i Skorstensfolket.

Vi vill att du ska vara trygg med att din skorstensrenovering sker korrekt och utförs av trygga, skickliga händer och vi ser fram emot att höra från dig redan idag. En annan detalj som är oerhört viktig i dagens läge handlar om garanti och hos oss får du just detta vid varje jobb. Vi erbjuder marknadens längsta garantier för din trygghet.

För handlar det om raka rör och öppna kort – du ska alltid kunna lita på att din skorstensrenovering sker på ett korrekt sätt och som en extra trygghet så får du därför av oss också lång garanti – mellan 10 och 25 år – på jobbet.

Kom i kontakt med oss

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort som möjligt