fbpx

Installera & montera kamin i Vemdalen

Vi på Skorstensfolket hjälper er med installationen av din nya kamin i Vemdalen / Vemdalsskalet / Björnrike med omnejd.

Elsie Thomsen

Tack för väl utfört jobb å trevligt bemötande! Rekommenderas i allra högsta grad. Vi återkommer garanterat!

Valdemar Mattsson

Renoverade en skorstenskanal och installerade en kamin, väldigt proffsigt gjort, skulle inte tveka på att anlita dem igen. Har gjort liknande jobb hos mina föräldrar även där mycket nöjda.

Installera och montera er nya kamin i Vemdalen.

Om ni behöver hjälp med att installera eller renovera en kamin i Vemdalen / Vemdalsskalet / Björnrike med omnejd är vi på Skorstensfolket den självklara experten. Vi kan hjälpa dig med alla typer av installationer eller renoveringar. Det är både snyggt och praktiskt att installera en kamininsats i en befintlig öppen spis.

Med bas i hjärtat av Jämtland men med hela länet som arbetsplats hjälper Skorstensfolket kunder med installation av kaminer i t.ex Vemdalen med omnejd.

Kontakta oss för gratis offert av installation av din nya kamin.

Om du anlitar oss får du alltid:

Installation och montage av proffs.

Att installera en kamin kan ställa höga krav på kompetens, kunskap och på erfarenhet – något som vi på Skorstensfolket har. Vi har skaffat oss den nödvändiga rutinen för att genomföra en skorstensrenovering hos just dig – oavsett vilken modell eller typ av kamin det handlar om. Vi är godkända som Behörig Skorstensentreprenör av branschorganet Skorstensfolket som ytterligare ett bevis på att vi verkligen vet vad vi gör.

Skorstensfolket

Kom i kontakt med oss

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort som möjligt