fbpx

Skorstensrenovering i ÖStersund

Vi på Skorstensfolket Östersund AB har vårt säte i hjärtat av Jämtland, men vi verkar och utför skorstensrenoveringar i Östersund med omnejd.

Elsie Thomsen

Tack för väl utfört jobb å trevligt bemötande! Rekommenderas i allra högsta grad. Vi återkommer garanterat!

Valdemar Mattsson

Renoverade en skorstenskanal och installerade en kamin, väldigt proffsigt gjort, skulle inte tveka på att anlita dem igen. Har gjort liknande jobb hos mina föräldrar även där mycket nöjda.

Vi hjälper dig med din skorstensrenovering i Östersund.

Om du vill kunna njuta av en trevlig brasa i ditt hus eller fritidshus i Östersund bör du se till at att din skorsten är godkänd för att kunna elda. Att du kan komma att behöva renovera skorstenen kan bero på flera olika saker. Ofta är det sotaren som uppmärksammar fastighetsägaren på eventuella brister, ibland med eldningsförbud som följd.

Exempel på orsaker varför du behöver en skorstensrenovering:

Vi på Skorstensfolket har lång erfarenhet av att utföra skorstensrenoveringar i Östersund med omnejd. Vi är verksamma över hela länet.

Om ni är behov av en skorstensrenovering i Östersund är ni välkommen att kontakta oss på Skorstensfolket Östersund AB!

Om du anlitar oss får du alltid:

Höga krav på kunnande för en skorstensrenovering

Att genomföra en skorstensrenovering ställer höga krav på kompetens, kunskap och på erfarenhet – något som vi på Skorstensfolket Östersund AB har. Vi har skaffat oss den nödvändiga rutinen för att genomföra en skorstensrenovering hos just dig – oavsett vilken modell eller typ av skorsten det handlar om. Vi är godkända som Behörig Skorstensentreprenör av branschorganet Skorstensfolket som ytterligare ett bevis på att vi verkligen vet vad vi gör.

Skorstensrenovering med transparens

För oss på Skorstensfolket handlar mycket om att du som kund ska känna trygghet med oss. Vi vill därför att det hela tiden sker en öppen kommunikation oss emellan – både gällande vad vi gör, vad du ska tänka på och hur priset ser ut. Vi  vill alltid ha en dialog med våra kunder och förklara vad vi gör – det här skapar en större trygghet för båda parter och en bättre relation.

Du som kund ska hela tiden känna att du vet vad som pågår och vad som sker då vi utför ett arbete och vi ser fram emot att hjälpa dig med din skorstensrenovering redan idag.

Skorstensfolket

Kom i kontakt med oss

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort som möjligt